DK
Kontakt os døgnet rundt +45 7467 0430

Din perfekte partner til transporter til og fra Norge

En rejse på 1500 km starter med et enkelt lille skridt!

Om os

Godt begyndt er halvt fuldendt

Norge Eksperter! Hos Norway Express ApS forbinder vi Norge til resten af Europa!

Vi er dagligt på farten med 50 af vores GPS-overvågede lastbiler og trailere og tilbagelægger årligt over 6 millioner kilometer i Norge og Europa. Vi har mere end 1500 tons lastkapacitet på daglig basis, hovedsageligt i Tyskland og BeNeLux.

Vores centralt beliggende trailerterminal i Oslo giver mulighed for at råde over lastrum med meget kort varsel. Med direkte kontakt til vognparken og chaufførerne kan Norway Express ApS opfylde ethvert ønske om hurtig, sikker og professionel levering af såvel store som små partier!

Ingen strækning er for lang for os – Nordpolen eller Napoli – vi er altid repræsenteret.

Norway Express ApS – den perfekte partner til transporter til og fra Norge!

Transport know-how

effektivitet og transport

En rejse på 1500 km starter med et enkelt lille skridt!

Norway Express ApS gennemfører hver dag mange opgaver med hårfin koordination. De 200 trailere, der dagligt er til rådighed over hele Europa, sikrer en gnidningsfri og sikker transport. Det frie valg af logistikpartner muliggør en hurtig håndtering af ordrer og mindsker tidsspild!

Internationalt

Kom foran i en fart... mød vores partnere!

Sammen med vores søster-selskab Schmit International Transport A/S, med hovedsæde i Padborg, Danmark, står vi for moderne logistik og service på højeste plan.

Vi organiserer overvejende industri-transporter regionalt og over hele Europa, men med hovedvægt på transporten mellem Norge og EU.

Vores mangeårige erfaring muliggør en kundeoplevelse på første klasse. Med vores topmoderne vognpark med det nyeste udstyr, som i øjeblikket består af mere end 180 trækbiler, har vi altid den bedste løsning!

Takket være vores topmoderne logistiksoftware kan vi holde øje med fragtopgaver og leveringsstatus for en forsendelse – 24 timer i døgnet!

Vognparken

Kvalitet møder kvantitet!

Altid på farten! Norway Express ApS og vores søsterselskab Schmit International Transport AS råder tilsammen over en topmoderne lastbilsflåde med alt det nyeste udstyr. I øjeblikket består vores vognpark af 180 trækbiler og 200 trailere, som blandt andet omfatter certificerede Code XL-trailere, special-trailere som coiltrailere samt trailere med teleskopsadel. Naturligvis råder alle køretøjer over helårstilladelse for altid at kunne være til rådighed for dig - uanset vejret! 

Seneste nye teknik og udstyr muliggør optimal tilpasning til de gældende miljøbestemmelser og europæiske standarder.

Norway Express Aps - det rette valg for dig!

Teamet

Stor succes kræver storartede mennesker!

Hos Norway Express ApS varetages hver opgave personligt af en af vores kompetente og engagerede medarbejdere.

Vi har et yderst organiseret team med mange års erfaring indenfor transport og spedition, som på daglig basis arbejder hurtigt, præcist og tillidsfuldt på dine ordrer. Vi ved, det handler om ikke at spilde den kostbare tid!

Karriere

De, der arbejder for Norway Express ApS, er en del af en lokal familie. Vi glæder os over selvstændigt og kreativt arbejdende medarbejdere, der er interesserede i at støtte vores logistikere i at slå bro og overskride grænser.

Kontakt

Transport 24 timer i døgnet 7 dage om ugen – kontakt os for at høre nærmere.

 

Telefon

Tlf  +45 7467 0430 
Fax +45 7467 0484

Adresse

Kilen 3 
DK 6330 Padborg